Poyrazı katledenlere ağırlaştırılmış müebbet

İnönü Caddesi’nde Düğün Salonuna Silahlı Saldırı!

Geçtiğimiz yıl Inönü Caddesi’ndeki bir düğün salonunda, daha önce aralarında husumet bulunan bir grup tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Düğün salonundaki diğer kişiler de silahla karşılık verdi. Bu esnada, salonun yaklaşık 150 metre ilerisinde, evinin önündeki kaldırımda oynayan Muhammet Poyraz Erdağ, bir akülü arabaların kurşunlarına maruz kalarak ağır yaralandı.

9 Şüpheli Tutuklandı!

Olayın ardından Harakani Devlet Hastanesi’ne kaldırılan küçük çocuk ne yazık ki kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, M.A., A.A., Y.Y., Y.Y., K.Y., Y.D.A., E.Y.A., B.A. ve K.A. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden K.Y., Y.Y., Y.Y., A.A. ve M.A. tutuklandı.

3 Kişinin Silahından Çıkan Kurşunlarla Vurulmuş

Tutuklu olan 5 sanık hakkında hazırlanan iddianame, güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerle desteklendi. Muhammed Poyraz Erdağ’ın K.Y., Y.Y. ve Y.Y.’nin silahlarından çıkan kurşunlarla hayatını kaybettiği belirtildi. İddianamede, K.Y., Y.Y. ve Y.Y.’ye “Çocuğu kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi ve aynı zamanda diğer tutuklu sanıklar A.A. ve M.A. hakkında da “Kasten öldürmeye teşebbüs” suçundan müebbet hapis cezası istendi.

Related Posts

Kadın Dayanışma Komiteleri Bahar Aksu için bir araya geldi

İstanbul’da kadınlar sabah saatlerinde boşandığı erkek tarafından sokak ortasında vahşice katledilen Bahar Aksu için bir araya geliyor. Kadın Dayanışma Komiteleri üyesi kadınlar Şişli Camii önünde bir araya geldi

Trump yönetiminden ‘gönüllü’ göçmenlere bin dolar

Trump yönetimi, ülkelerine gönüllü olarak dönmek isteyen göçmenlere bin dolar destek sağlayacağını duyurdu.

Erdoğan: Kentsel dönüşümde kapsamlı hazırlık içindeyiz.

Erdoğan, “Kentsel dönüşümde kapsamlı hazırlık içindeyiz.” açıklamasını yaptı.

AKP’li başkan, köstebek yuvasına dönen yollar için helallik istemişti… Asfalt çalışmalarına başlandı

Elazığ Belediyesi Başkanı AKP’li Şahin Şerifoğulları, altyapı çalışmaları nedeniyle yolların bozulması ve ulaşımda yaşanan sıkıntılardan dolayı vatandaşlardan helallik istemişti. Belediye, altyapı çalışması biten kent merkezindeki mahalle ve caddelerde asfalt çalışmalarına başladı.

Dervişoğlu’ndan Özel ve Türkeş’e yapılan saldırılara tepki: Bunun sonu kaostur, kargaşadır, anarşidir; iktidar kınamakla yetinmemeli!

Dervişoğlu’ndan Özel ve Türkeş’e yapılan saldırılara tepki: Bunun sonu kaostur, kargaşadır, anarşidir; iktidar kınamakla yetinmemeli!

Ekrem İmamoğlu’ndan o iddialara sert tepki: ‘Montajcılık sizin en iyi bildiğiniz iş, uzmanlık alanınız!’

Silivri Cezaevi’nde tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yaptı. İmamoğlu, hakkında çeşitli görüntü kayıtları üzerinden ortaya atılan iddialara “Montajcılık sizin en iyi bildiğiniz iş, uzmanlık alanınız, bu filmi bu millet izledi” diye yanıt verdi. “