Nasıroğlu Aileleri Ziyaret Etti

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Mahalle Sakinlerini Ziyaret Etti

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, ilçedeki İluh Mahallesi’nde sakinleri ziyaret etti. Bu ziyaretine eşi Ayşe Nasıroğlu ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Seval Aksoy ile birlikte gerçekleştiren Nasıroğlu, öncelikle Kaya ailesini ziyaret etti. Ardından da Çetinkaya ailesinin evine konuk oldu.

Nasıroğlu, aile fertleriyle bir araya gelerek onların taleplerini dinledi ve ilgili birimlerle iletişime geçerek taleplerin yerine getirilmesi konusunda girişimde bulundu.

Ziyaretten memnuniyet duyan aileler, Nasıroğlu’na nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Related Posts

İmamoğlu’ndan AKP’nin ‘öğrenci yurdu’ teklifine sert tepki… Erdoğan’a sordu: ‘Hiç mi merhametin kalmadı bu milletin evlatlarına?’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin “Belediyelerin öğrenci yurdu açma ve çalıştırma yetkisi kaldırılsın” teklifine tepki gösterdi. Erdoğan’a seslenen İmamoğlu, “Koltuk dışında bir arzun, bir hırsın, bir isteğin kalmadı, anladık. Parayı tefeciye, faizciye, vurguncuya harcıyorsun onu da anladık. Anlayamadığım, yapana niye engel olmaya çalışıyorsun? Hiç mi merhametin kalmadı bu milletin evlatlarına?” diye sordu.

İsrailliler, Gazze’de ateşkes ve esirlerin geri getirilmesi talebiyle gösteri düzenledi

İsrail’in Tel Aviv kentinde toplanan yüzlerce kişi, Gazze’de ateşkesin sağlanması ve İsrailli esirlerin geri getirilmesi talebiyle gösteri düzenledi. Göstericiler, ellerinde esirlerin fotoğrafları, İsrail bayrakları ve hükümet karşıtı dövizler taşıdı.

Güney Kore’nin eski Devlet Başkanı Yoon partisinden ayrıldı

Yonhap’ın haberine göre, Yoon, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, mensubu olduğu iktidardaki PPP’den ayrılma kararı aldığını belirtti.

Trump, ‘Amerika’nın Sesi’ni kıstı

ABD Başkanı Donald Trump yönetimi tarafından finanse edilen “Amerika’nın Sesi” (Voice of America-VOA) medya kuruluşunda çalışan yaklaşık 600 kişinin işine son verildi.

Özel’in memleketinden AKP’ye kötü haber! 2 şehir el değiştirdi…

ORC Araştırma 9-14 Mayıs tarihlerinde Aydın, Denizli, Manisa, Bursa, Kocaeli ve Eskişehir’de yaptığı genel seçim anketlerinin sonucunu kamuoyu ile paylaştı. Araştırmada 14 Mayıs seçimlerinden AKP’nin kazandığı Denizli ve Manisa’nın el değiştirdiği görüldü.

Vladimir Putin, Kara Kuvvetleri Komutanını görevden aldı

Vladimir Putin, Kara Kuvvetleri Komutanını görevden aldı