İzmit’te 1350 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Kocaeli İzmit’te Bin 350 Paket Gümrük Kaçağı Sigara Ele Geçirildi

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bir araçta gerçekleştirilen aramada bin 350 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Related Posts

Kilis’te DEAŞ Üyesi Gözaltına Alındı

Kilis’te DEAŞ’la bağlantılı A.A.M.A. yakalanarak tutuklandı, adli işlem başlatıldı.

İsrail destekli Dürziler, Süveyda’da yerel yönetim ilan etti

Suriye’nin Süveyda kentinde Dürzi Muvahhidin tarikatının ruhani liderliği, şehir yönetimini devralmak üzere üst düzey yargıç ve avukatlardan oluşan Yüksek Hukuk Komitesi kurdu. Komite, geçici yürütme ofisi ve yeni güvenlik liderliği atayarak idari, güvenlik ve hizmet alanlarında denetimi üstlendi. Bu adım, Dürziler ile Şam yönetimi arasında son dönemde artan çatışmaların ardından geldi.

Sivas’tan Karadeniz Bölgesi’ne ulaşım yapılacak yolla daha da kısalacak

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Doğanşar ile Koyulhisar arasında yapımı devam eden 27 kilometre uzunluğundaki yolda incelemelerde bulundu.

Kazaya neden oldu, “nasılsınız” diye sorup kaçtı

Kayseri’de geçiş üstünlüğü kuralına uymayarak kazaya neden olan sürücü, yaralanan 3 kişiye “Nasılsınız?” diye sorduktan sonra olay yerinden kaçtı.

Üsküdar’da Tanker Kazası: Yolda Sıkıntı

Akaryakıt yüklü tanker yokuşta devrildi, sürücü yaralı, yol trafiğe kapatıldı.

Kırklareli Üniversitesi YKS Tercih Ofisi Açıldı

Kırklareli Üniversitesi, öğrencilere YKS tercih sürecinde rehberlik edecek bir ofis açtı.