İsrail: İslami Cihad üyesi bir kişiyi tehdit oluşturduğu için öldürdük

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi Üyesini Öldürdü

İsrail, Gazze Şeridi’nde İslami Cihad Hareketi üyesi olduğu iddia edilen bir kişiyi “tehdit oluşturduğu” gerekçesiyle öldürdüğünü duyurdu.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İslami Cihad Hareketi mensubu olduğu iddia edilen bir kişinin öldürüldüğü ve kuzeye gitmek isteyen bazı gruplara ateş açıldığı belirtildi.

Ateşkese Rağmen Saldırılar Devam Ediyor

Hamas ile varılan ateşkes ve esir takası anlaşması çerçevesinde İsrail’in saldırıları durdurması ve zorla yerinden edilen Filistinlilerin Gazze’nin kuzeyine dönmesine izin vermesi gerekiyordu. Ancak, İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinde açtığı ateş sonucunda bir Filistinlinin öldüğü bildirildi.

Related Posts

Kayseri’de Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı

Jandarma, Talas’ta kaçak kazı yapan 3 kişiyi suçüstü yakalayarak ekipmanlarına el koydu.

Şara’dan dikkat çeken Süveyda hamlesi: Şam yönetimi özel birlik gönderecek

Suriye Cumhurbaşkanlığı, Süveyda’da yerel gruplar arasında artan ve birçok kişinin hayatını kaybettiği çatışmaları durdurmak için bölgeye özel bir birlik gönderileceğini açıkladı.

Fenerbahçe Škriniar’da mutlu sona ulaştı

Fenerbahçe, 2024-25 sezonunun devre arasında PSG’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Milan Škriniar ile dört yılık anlaşmaya vardı.

Suriye Cumhurbaşkanlığı, güneydeki çatışmaları durdurmak için Süveyda’ya yeni bir güç gönderecek

Suriye Cumhurbaşkanlığı, güneydeki çatışmaları durdurmak için Süveyda’ya yeni bir güç gönderecek

Uyuşturucu Operasyonları: 927 Kilo Ele Geçirildi

İçişleri Bakanı, son 2 haftada 72 ilde düzenlenen operasyonlarda bin 933 şüpheli yakalandı.

Oltu’da Sel Felaketi: Bir Araç Suyun İçinde Sürüklendi

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşanan sağanak yağış, sel felaketine neden oldu. Bir otomobil sel sularına kapıldı, sürücü ve eşi son anda kurtarıldı. Eşinin halat yardımıyla kurtarılması dikkat çekti.