İş insanına şantaj iddiası ekipleri harekete geçirdi

İş İnsanı A.S.’ye Şantaj İddiası

İş insanı A.S., yaklaşık 1,5 yıl önce Ö.D. isimli kadınla tanıştı. Hukuki bir mesele nedeniyle başlayan tanışıklıkları, sonrasında farklı bir boyut aldı. Ö.D., A.S.’ye dönerek, “Eşim V.G. ile boşanma sürecindeyim. V.G., tüm mal varlığıma el koydu. Şu an param yok. Boşanma sona erdikten sonra borcumu ödeyebilmem için bana para gönderebilir misin?” dedi ve iddialara göre A.S., farklı tarihlerde toplamda 4 milyon TL gönderdi.

Parasını Geri İstedi, Ancak…

Ardından Ö.D. ile V.G. arasındaki mal varlığına dair davalar sona erdiğinde A.S., parasını geri istedi. Ancak iddialara göre Ö.D., “Para vermem, bir daha benden para talep edersen seni rezil ederim. Babama haber veririm, babam önemli biri” şeklinde tehditlerde bulundu. Bunun üzerine, A.S., alacaklarına karşılık bir senet aldı. Fakat iddialara göre A.S., Ö.D.’nin veya Ö.D.’nin iddia edildiği gibi babası olan S.D.’nin tehditleri yüzünden senedi yırtarak fotoğrafını S.D.’ye gönderdi.

“Seni Rezil Ederim”

A.S., İstanbul’da bulunduğu bir sırada Ö.D. tarafından aranarak, “Elimde üstüne koyacağım cinsel içerikli videoların ve mesajların var. Ailenin ve medyanın önüne sererim. Seni rezil eder, sokaklarda dolaşamaz duruma getiririm” şeklinde tehdit edildiğini ve sürekli para talepleri aldığını ileri sürdü. Bu tehditler üzerine A.S., savcılığa başvurarak şikayetçi oldu.

Savcılık dosyasında, A.S.’nin ev kirasını ödemek ve yeni bir telefon almak için taleplerde bulunan Ö.D.’nin mesajları da yer aldı. Tehditlerin devam ettiği belirtilen dosyada A.S.’nin ifadeleri dikkat çekti.

Yaşanan olayların ardından A.S., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayetçi oldu. Mahkeme, Ö.D. aleyhine 2 aylık uzaklaştırma kararı verirken, kadının tüm elektronik cihazlarına el konulması kararına vardı.

Related Posts

İmamoğlu’ndan AKP’nin ‘öğrenci yurdu’ teklifine sert tepki… Erdoğan’a sordu: ‘Hiç mi merhametin kalmadı bu milletin evlatlarına?’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP’nin “Belediyelerin öğrenci yurdu açma ve çalıştırma yetkisi kaldırılsın” teklifine tepki gösterdi. Erdoğan’a seslenen İmamoğlu, “Koltuk dışında bir arzun, bir hırsın, bir isteğin kalmadı, anladık. Parayı tefeciye, faizciye, vurguncuya harcıyorsun onu da anladık. Anlayamadığım, yapana niye engel olmaya çalışıyorsun? Hiç mi merhametin kalmadı bu milletin evlatlarına?” diye sordu.

İsrailliler, Gazze’de ateşkes ve esirlerin geri getirilmesi talebiyle gösteri düzenledi

İsrail’in Tel Aviv kentinde toplanan yüzlerce kişi, Gazze’de ateşkesin sağlanması ve İsrailli esirlerin geri getirilmesi talebiyle gösteri düzenledi. Göstericiler, ellerinde esirlerin fotoğrafları, İsrail bayrakları ve hükümet karşıtı dövizler taşıdı.

Güney Kore’nin eski Devlet Başkanı Yoon partisinden ayrıldı

Yonhap’ın haberine göre, Yoon, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, mensubu olduğu iktidardaki PPP’den ayrılma kararı aldığını belirtti.

Trump, ‘Amerika’nın Sesi’ni kıstı

ABD Başkanı Donald Trump yönetimi tarafından finanse edilen “Amerika’nın Sesi” (Voice of America-VOA) medya kuruluşunda çalışan yaklaşık 600 kişinin işine son verildi.

Özel’in memleketinden AKP’ye kötü haber! 2 şehir el değiştirdi…

ORC Araştırma 9-14 Mayıs tarihlerinde Aydın, Denizli, Manisa, Bursa, Kocaeli ve Eskişehir’de yaptığı genel seçim anketlerinin sonucunu kamuoyu ile paylaştı. Araştırmada 14 Mayıs seçimlerinden AKP’nin kazandığı Denizli ve Manisa’nın el değiştirdiği görüldü.

Vladimir Putin, Kara Kuvvetleri Komutanını görevden aldı

Vladimir Putin, Kara Kuvvetleri Komutanını görevden aldı