Gözler yarına çevrildi: Özel, kritik ‘Cumhurbaşkanı’ açıklamasını yapacak!

CHP’nin Yol Haritası Yarın Açıklanacak

Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in tutuklanması ve ardından belediyeye kayyum atanması, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın tutuklanması, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın’ın gözaltına alınması ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında istinafta bekleyen siyasi yasak kararı gibi gelişmeler yaşanırken CHP, hem bu süreçlere yönelik hem de cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik yol haritasını açıklama kararını almıştı.

CHP lideri Özgür Özel’in “Yeni bir başlangıç, yeni bir süreç” olarak tanımladığı partinin yol haritası 20 Ocak Pazartesi günü Beşiktaş’ta yapılan MYK toplantısında netleşti ve 21 Ocak’ta düzenlenecek grup toplantısında açıklanması kararlaştırıldı.

YARIN AÇIKLANACAK

Fakat Beşiktaş’ta düzenlenmesi planlanan grup toplantısı, Bolu Kartalkaya’daki otel yangını faciası nedeniyle iptal edildi.

CHP’nin, son adımı partinin Cumhurbaşkanı adayının ilan edilmesi olan yol haritası, yarın yapılacak haftalık grup toplantısında CHP Lideri Özel tarafından açıklanacak.

Özel’in konuşmasında hem sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunması hem de sürece ilişkin takvim hakkında da bilgilendirmelerde bulunması bekleniyor.

Related Posts

Murat Yetkin: Erdoğan’ın AKP, MHP, DEM üçlüsü sözleri resmi metinlerden niye çıktı?

Murat Yetkin: Erdoğan’ın AKP, MHP, DEM üçlüsü sözleri resmi metinlerden niye çıktı?

Bahçeli’den ‘Terörsüz Türkiye’ mesajı: Pozitif ve yüreklere su serpen gelişmeler bir milattır

MHP lideri Devlet Bahçeli, Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda terör örgütü PKK’nın silah bırakmasıyla ilgili, “Silahların teslimi ile kötü anılar geride kalacak. Pozitif ve yüreklere su serpen gelişmeler bir milattır. Silahların teslim işleminin tamamlanmasıyla yeni yüzyılın mimarı Türk milleti olacaktır” dedi.

Trump, 7 ülkeye yönelik tarife mektubu paylaştı: Tarifeler 1 Ağustos’tan itibaren uygulanacak

ABD Başkanı Donald Trump, Filipinler, Brunei, Moldova, Cezayir, Irak, Libya ve Sri Lanka’ya yönelik 1 Ağustos’tan itibaren geçerli olacak yeni gümrük tarifelerini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Trump, tarife oranlarının ülke ilişkilerine göre artırılıp azaltılabileceğini ve misilleme durumunda artış olacağını belirtti.

Putin, savaşta kaybettiği genç işçilerin yerine 1 milyon Hintli getirecek

Rusya, Ukrayna’daki savaş nedeniyle boşalan sanayi kadrolarını doldurmak için Hindistan’dan 1 milyon işçi getirmeye hazırlanıyor. Rusya, iş gücü açığını kapatmak için artık Sri Lanka ve Kuzey Kore ile de benzer anlaşmalar yapıyor.

2 bin yıl sonra ilk kez gün yüzüne çıktı: İskenderiye Feneri’nin temelleri keşfedildi

İskenderiye Feneri’ne ait kalıntılar, 2 bin yıl sonra Akdeniz’in derinliklerinden çıkarıldı. Mısır Turizm ve Antik Eserler Bakanlığı’nın izniyle yürütülen çalışmalara Fransız arkeolog Isabelle Hairy liderlik etti. Proje kapsamında, toplam 22 dev taş …

Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP’li ve AKP’li vekillerin sokakta slogan savaşı

CHP Milletvekilleri, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları protesto etmek için TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında CHP’li vekiller istifa sloganları atarken, AKP’liler ise destek verdi.