Çalışma Bakanı Işıkhan, Özbekistan’da!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Özbekistan Ziyareti Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Özbekistan ziyareti ile ilgili önemli detayları paylaştı. Işıkhan, “Güçlü ortak tarih ve kültürel bağlarımız olan Özbekistan’dayız. Özbekistan Ali Meclis Senato Başkanı Sayın Narbaeva Tanzila Kamalovna ile önümüzdeki dönemde istihdam ve sosyal güvenlik alanları başta olmak üzere kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek adımlarımızı istişare ettik. Nazik kabulleri ve kıymetli ev sahiplikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Özbekistan Ziyareti Kapsamında İstihdam ve Sosyal Güvenlik Konuları Ele Alındı

Bakan Işıkhan, Özbekistan ziyareti esnasında istihdam ve sosyal güvenlik konularının yanı sıra, iki ülke arasındaki kardeşlik ve dayanışmayı güçlendirecek adımların da masaya yatırıldığını belirtti. Önümüzdeki dönemde atılacak adımlar ile birlikte, Özbekistan ile Türkiye arasındaki iş birliğinin daha da gelişeceği vurgulandı.

Özbekistan Ali Meclis Senato Başkanı Narbaeva Tanzila Kamalovna ile gerçekleşen görüşmenin oldukça olumlu geçtiğini belirten Işıkhan, başta istihdam olmak üzere, sosyal güvenlik konularında yapılan iş birliğinin daha da artacağını ifade etti. Her iki ülkenin de kültürel ve tarihi bağlarını güçlendirmeye yönelik adımların atılacağı bildirildi.

Özbekistan Ziyareti Sonrası Gelişmeler Bekleniyor

Bakan Işıkhan’ın Özbekistan ziyareti sonrası, iki ülke arasında atılacak adımlar ve yapılacak çalışmalar merakla bekleniyor. İstihdam ve sosyal güvenlik alanlarında yapılan iş birliğinin artarak devam etmesi ve kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi hedefleniyor. Önümüzdeki dönemde gerçekleşecek gelişmeler ise yakından takip edilecek.

Related Posts

Dünya otomotiv devi beklentileri karşılayamadı ve net zararını açıkladı

Otomotiv sektöründe Jeep, Fiat, Chrysler, Peugeot ve Dodge gibi markaların sahibi olan otomotiv üreticisi Stellantis, 2025’in ilk yarısında yeniden yapılanma adımları ve ABD’deki gümrük tarifeleri nedeniyle mali açıdan zor bir dönem geçirdi. Şirket …

Türkiye’de bir ilk: Tohum enstitüsü kuruldu

Ege Üniversitesi bünyesinde yaklaşık 7 yıllık çalışmaların ardından kurulan Emine Erdoğan Tohum Bilimi ve Teknolojisi Enstitüsü, tohum teknolojisi, biyolojik çeşitliliğin korunması ve gıda güvenliği açısından Türk tarımının önemli araştırma kuruluşlarından biri olacak.

Enflasyon düzeltmesinde kullanılacak ortalama ticari kredi faiz oranları belli oldu

Enflasyon düzeltmesinde kullanılacak ortalama ticari kredi faiz oranları belli oldu

PTT’den İstanbul 2025 Pul ve İlk Gün Zarfı

PTT, İstanbul 2025 Avrupa Para Gençlik Oyunları için anma pulu ve ilk gün zarfı satışa sundu.

Serbest piyasada döviz açılış fiyatları (21 Temmuz 2025)

Serbest piyasada 40,3960 liradan alınan dolar, 40,3980 liradan satılıyor. 47,0410 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 47,0430 lira olarak belirlendi. Cuma doların satış fiyatı 40,3790, avronun satış fiyatı ise 47,1460 lira olmuştu.

6 milyonluk aracın vergisi 17 milyon TL

Meclis’teki düzenlemeyle araçların ÖTV oranları yüzde 80 ila 220 arasında arttı. Zamma elektrikli ve hibrit araçlar da dahil edildi.