Bolu’da Kontrolden Çıkan Otomobil Orta Refüje Savruldu: 2 Yaralı

Kontrolden Çıkan Araç Bolu’da Ort Refüje Savruldu: 2 Yaralı

BOLU – Bolu’da meydana gelen trafik kazasında kontrolsüz bir araç orta refüje savruldu ve içerisinde bulunan 2 kişi yaralandı.

Olay, Bolu-Mudurnu kara yolu Abant kavşağı mevkiinde gerçekleşti. Sercan Ö. yönetimindeki 67 ACF 646 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Aracın refüje savrulmasıyla birlikte Sercan Ö. ve yanında bulunan bir çocuk yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Mudurnu İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrasında bölgeye jandarma ekipleri sevk edilirken, maddi hasar gören araç çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor.

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / İLHAMİ ÇETİN – Yerel

Related Posts

Ücretsiz kanser taramaları için SMS ile bilgilendirme dönemi başladı

Ücretsiz kanser taramaları için SMS ile bilgilendirme dönemi başladı

Uzmanlar uyardı: Kelle paça yerine bu çorbayı için

Kış aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden kelle paça çorbası hakkında dikkat çeken bir uyarı yapıldı. Uzmanlar, bu çorbanın aşırı tüketiminin sağlık açısından olumsuz etkileri olabileceğini belirterek, alternatif olarak morina balığını önerdi.

Gençlerde beyin kanaması görülme oranı giderek artıyor

Adana Şehir Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, 100 binde 10- 15 kişide görülen ve daha çok 50 yaş üzerindeki hastalarda rastlanan beyin kanamalarının hızlı yaşam tarzı, stres ve yanlış beslenme kaynaklı tansiyon yükselmelerine bağlı olarak gençlerde daha sık görülmeye başlandığını belirtti. Ökten, “Bunun önüne geçebilmek için özellikle gençlere sıkıntılı ve stresli ortamlardan uzak durmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Klozete tuvalet kağıdı serip oturanlar yandı: Riski 2 kat daha fazla

Halka açık veya iş yerlerindeki tuvaletlerde hemen hemen herkesin yaptığı en büyük hatayı uzmanlar açıkladı. Klozete oturmadan önce her tarafa peçete bırakanlar dikkat. Riski iki kat daha fazla.

Bu sene Antep fıstığına doyacağız! Hepsi sınırda reddedildi

Türkiye’den Bulgaristan’a ihraç edilen Antep fıstıkları, yapılan kontrollerde yüksek seviyede aflatoksin tespit edilmesi üzerine sınırdan geri çevrildi.

Meğer ‘çok sağlıklı her gün tüketin’ sözü doğru değilmiş: Brokolinin hiç bilinmeyen zararı ortaya çıktı

Antioksidan ve lif yönünden zengin olması nedeniyle “süper gıda” olarak tanımlanan brokoli, pek çok sağlık yararı sunsa da hiç bilinmeyen zararları da ortaya çıktı. Uzmanlar, bu nedenle brokolinin bilinçli ve ölçülü şekilde tüketilmesi gerektiği uyarısında bulundu.