Adana’da silahlı soygun girişimi: Şüpheli tutuklandı

Adana’da Kuyumcu Soygunu Girişimi: Şüpheli Tutuklandı

Adana’da, bir kuyumcu dükkanına av tüfeğiyle giren Gökhan U. (48), çalışanları tehdit ederek altın ve para istedi. Ancak iş yeri sahibinin oyalaması sonucu panik butonuyla çağrılan polis ekiplerine teslim oldu. Gökhan U., “Borcum vardı, tüfeği alıp ilk gördüğüm kuyumcuya girdim” dedi ve tutuklandı.

Olay, 28 Ocak’ta Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’ndeki bir kuyumcu dükkanında gerçekleşti. Servis şoförü Gökhan U., av tüfeğiyle kuyumcu Ahmet R.’nin iş yerine girerek, borç bahanesiyle 10 tam altın, 4 bilezik ve 60 bin lira talep etti. Ahmet R., şüpheliyi durdurabilmek için olayı oyalamaya çalıştı. Bu sırada bir çalışan panik butonuna basarak polisi haberdar etti. Tüm bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Polise Teslim Olan Şüpheli Tutuklandı

İhbar üzerine olay yerine gelen Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gökhan U.’yu teslim olmaya ikna etti. Tüfeği bırakan şüpheli, polise teslim oldu. Emniyetteki ifadesinde, “Borcum vardı, ödeyemeyince soygun yapmaya karar verdim. İlk gördüğüm kuyumcuya girdim” diyen Gökhan U., tutuklanarak adli makamlara sevk edildi.

Related Posts

Türkiye-Irak Petrol Boru Hattı Anlaşması, seneye sona erecek

Türkiye-Irak Petrol Boru Hattı Anlaşması, seneye sona erecek

Geyve’de Orman Yangını: İki Mahalle Boşaltıldı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde çıkan orman yangını nedeniyle Hacılar ve Taşoluk mahalleleri tedbiren tahliye edildi.

Sema Silkin Ün: Kıbrıs Türkü’nün Haklı Davasının Yanındayız

Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. yıldönümünde yayımladığı mesajda, Kıbrıs Türkü’nün haklı davasının yanında olduklarını vurguladı. Ün, 20 Temmuz’un Kıbrıs Türk halkının özgürlüğüne sahip çıktığı bir gün olduğunu belirterek, bu mücadeledeki kahramanları minnetle andı.

İstanbul’da AVM’de panik anları

Beylikdüzü’nde bir alışveriş merkezinde tavanın kısmen çökmesi sonucu 1 kişi yaralandı.

Denizli’de Hakem Muratcan Ilgaz Hayatını Kaybetti

Pamukkale’de kaybolan hakem Muratcan Ilgaz evinde ölü bulundu, spor camiası üzüntü içinde.

Evde Adalet Uygulaması Osmaniye’de Devrede

Sağlık sorunları nedeniyle duruşmaya katılamayan müştekinin ifadesi, evde adalet hizmetiyle alındı.