Ünlü şef CHP’ye katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’ne Yeni İsimler Katıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gökan Zeybek, Hazer Amani ve Metin Özkan’a CHP rozetlerini takarak yeni üyeleri partilerine kazandırdı.

Zeybek, yaptığı paylaşımda, “Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı, aydınlık yarınlara inanan iki değerli isim daha aramıza katıldı… Dünyaca ünlü şef Hazer Amani ve başarılı iş insanı Metin Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi’nde mücadele etme kararı aldı” ifadelerine yer verdi.

“Gururla Takdim Ettim”

Zeybek, CHP rozetlerini takdim ettiği yeni üyeler için şunları söyledi:

“Genel başkanımızdan aldığım yetkiyle, CHP rozetlerini kendilerine gururla takdim ettim. Dayanışmayla, emekle, sevgiyle büyüyoruz.

Her geçen gün daha çok insan, Cumhuriyet Halk Partisi’nde kendini buluyor. Çünkü biz, halkın partisiyiz. Çünkü biz, geleceği birlikte inşa etmeye kararlıyız. Hazer Amani’ye ve Metin Özkan’a hoş geldiniz diyoruz. Yolumuz açık, mücadelemiz kararlıdır. Birlikte başaracağız” şeklinde konuştu.

Detaylı bilgi için Gökan Zeybek’in Twitter hesabını ziyaret edebilirsiniz: https://twitter.com/gokanzeybekCHP/status/1922370573860065698

Related Posts

PKK’nın kendini feshi İBB operasyonlarını boşa mı düşürecek?

Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın tutukluğuna bir kez daha itiraz edildi. Şahan’ın avukatı Hüseyin Ersöz, sunduğu dilekçede, “12 Mayıs 2025 tarihinde PKK/KCK örgütünün kendisini feshettiğini ve silahlı mücadeleyi bıraktığını ilan etmesi, isnat edilen ‘örgüte yardım’ suçunun tüm unsurlarını hukuki ve fiilî olarak ortadan kaldırmıştır” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Arıkan’dan yeni süreç için ‘özel oturum’ önerisi: ‘Biz süreci Abdulkadir Selvi’den mi öğreneceğiz’

Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, terör örgütü PKK’nın fesih kararı almasında ardından yaşanan gelişmeler ilişkin TBMM’nin özel gündemle olağanüstü toplanmasını istedi. Arıkan, “592 milletvekili arkadaşımız var. Birkaçı dışında, milletvekillerinin bu süreçle ilgili hiçbir bilgisi yok. Allah aşkına, biz bunları Abdulkadir Selvi’den mi öğreneceğiz; Şamil Tayyar’dan, Mehmet Uçum’dan mı öğreneceğiz? Hayır, geleceksiniz TBMM’de bunları konuşacaksınız” dedi.

İsrail Cibaliya mülteci kampını vurdu: 16 kişi katledildi

İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi’nin kuzeyindeki Cibaliya mülteci kampında Mukbel ailesine ait bir evi hedef alması sonucu 16 kişi yaşamını yitirdi. Saldırı sonrası bölge halkı, yetersiz ekipmanlarla yıkıntılar arasında kendi çabalarıyla arama kurtarma çalışması yürüttü.

DEM Partili Tuncer Bakırhan’dan ‘hukuki adım’ çağrısı: ‘Kurban Bayramını çifte bayram haline getirecek’

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, terör örgütü PKK’nin feshi sonrası Meclis’e hukuki düzenleme çağrısı yaptı. Bakırhan “İnsani, somut ve güven artıcı bazı düzenlemelerin bayram sonrasına bırakılmadan yapılması Türkiye’nin önünü açacaktır. Kurban bayramını çifte bayram haline getirecektir” dedi.

Pakistan, Hindistan ile sağlanan ateşkese bağlı kalacağını açıkladı

Pakistan, Hindistan’ın başlattığı “Sindoor Operasyonu”nun ardından sağlanan ateşkese “bağlı kalacağını” açıklayarak, bölgesel istikrar için gerekli adımları atmaya kararlı olduğunu belirtti. Pakistan Dışişleri Bakanlığı’ndan, Sindoor Operasyonu’na ve …

Fransız oyuncu Gerard Depardieu’ye, cinsel saldırı suçundan 18 ay ertelenmiş hapis cezası

Fransız oyuncu Gerard Depardieu’ye, cinsel saldırı suçundan 18 ay ertelenmiş hapis cezası