Rapçi Sefo’nun aile evinde yangın

Rapçi Sefo’nun Aile Evinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Dün gece saatlerinde Samsun’un İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi’ndeki sitede bulunan 10 katlı binanın son katında meydana gelen yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

‘Sefo’ mahlaslı rap şarkıcısı Seyfullah Sağır’ın aile evinde çıkan yangının nedeni henüz bilinmiyor. Olayın ardından polis ve itfaiye ekipleri hemen olay yerine sevk edildi.

Komşuların da yangına müdahale ettiği, itfaiye ekiplerinin ise yangını büyümeden kontrol altına aldığı belirtildi. Sefo’nun ablası ve evdeki 2 kedinin ise yangından etkilenmediği öğrenildi.

Yangınla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

“Ablam ve 2 Kedimizin Durumu İyi”

Rap şarkıcısı Sefo, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Dün gece Samsun’daki aile evimde yangın çıktı ancak kısa sürede kontrol altına alındı. Allah’a şükür ablam ve 2 kedimiz çok şükür sağlıklı. Olay anında hemen yardıma koşan komşularımıza minnettarız” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Sezon bitti ama onlara durmak yok

Türkiye’de bin 600 kadar endüstriyel balıkçı teknesi bulunurken bu tekneler yurt içi ve yurt dışı sularda avcılık yapıyor. Ülkemizde denizlerde 15 Nisan’da başlayan av yasağının ardından 64 balıkçı teknesi, iki yıl önce yapılan kura çekiminin ardından Akdeniz sularında orkinos avcılığına çıkacak.

İBB’ye operasyonlarda 2. dalga… Özgür Çelik ‘zaman ayarlı’ diyerek tepki gösterdi: ‘Bu rant hırsı nedir, kimlere sözler verildi?’

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, bu sabah İBB’ye yönelik gerçekleştirilen operasyona ilişkin “Bu rant hırsı nedir ya? Bu memleket kimlere parsel parsel satıldı ya? Kimlere sözler verildi? Bu ne hırs yani? Dün tebligat yapan adamı bugün gözaltına almak bu neyin hırsı? Kime sözler verildi? Buraların sözü kime verildi” dedi.

CHP Eski İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan kimdir? Turan Aydoğan neden gözaltına alındı?

CHP Eski İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan gözaltına alındı. Turan Aydoğan kimdir? Turan Aydoğan neden gözaltına alındı?

Özel halk otobüsü şoförü bıçak çekti, başka sürücünün üzerine yürüdü

D-100 Karayolu’nda İETT’ye bağlı özel halk otobüsü şoförü, kendisine yol vermediğini iddia ettiği araç sürücüsünün üzerine bıçakla yürüdü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeni Zelanda Başbakanı Luxon’u kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda Başbakanı Christopher Luxon’u İstanbul’daki Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi’nde kabul etti. Görüşmede, bölgesel ve küresel konuları ele alındı.

Son Dakika… Özgür Özel Ankara’da konuştu: ‘1 Mayıs’ ve ‘Ümit Özdağ’ kararını açıkladı!

Son Dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, işçi sınıfının birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs için “Emekçiler hangi meydandaysa o meydanda onlarla kucaklaşacağız!” açıklamasını yaptı. Özel, ayrıca, “Bu salı grup toplantısı yok, biz müsaadeliyiz. Çünkü Ümit Özdağ yargılanıyor” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir