Kaza Davasında Bilirkişi Raporu!

Eyüpsultan’da UTV Sürücüsüne Çarpıp Kaçan Sanığın Davasında Bilirkişi Raporu Hazırlandı

Eyüpsultan’da yaşanan ve yol kenarındaki UTV sürücüsü Muhammed Gürcan Koçak’a çarpıp kaçmakla suçlanan sanık Mahmut Yücedağ’ın davasında adli trafik bilirkişi raporu hazırlandı. Rapora göre, kazada asli kusurlu olan sanık yüksek oranda kusurlu bulundu, Kazadan hayatını kaybeden Koçak ise çok düşük oranda tali kusurlu bulundu.

Olayın tarihi 22 Şubat 2025’te gerçekleşmiş ve 6 gün sonrasında yakalanan sanık Yücedağ’ın yargılanmasına başlandı. Bilirkişi raporunda, Yücedağ’ın şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymaması sebebiyle kazanın meydana geldiği belirtildi. Kazada hayatını kaybeden Koçak ise çarpmanın olduğu yerde bulunması nedeniyle az derecede kusurlu görüldü. Rapora göre, Yücedağ birinci derecede yüksek oranda asli kusurlu iken, Koçak ikinci derecede düşük oranda tali kusurlu bulundu.

İstanbul 24. Asliye Ceza Mahkemesi yarın saat 13.30’da konuya ilişkin yargılamayı sürdürecek. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca hazırlanan iddianamede, Koçak’ın aracının arızalanmasının ardından emniyet şeridine park ettiği ve burada Yücedağ’ın aracıyla çarpıştığı ve kaçtığı belirtildi.

Şüpheli Yücedağ’ın ifadesinde, karlı yol şartları nedeniyle domuz sürüsüne çarptığını düşündüğü ve olay yerinden ayrıldığını söylediği kaydedildi. Yücedağ’ın kaza günü yola yeniden dönmediği ve 6 gün sonra yakalandığı belirtildi. Şüphelinin hız, görüş ve trafik kurallarına uymadığı da iddianamede yer aldı.

İddianamede şüpheli Yücedağ’a 2 yıl 8 aydan 9 yıla kadar hapis cezası talep edildi. – İSTANBUL

Related Posts

Cami’de Bıçaklama: Şüpheli Adliyeye Sevk Edildi

Kayseri’de park yeri kavgası sonrası camide namaz kılanı bıçaklayarak öldüren şüpheli adliyeye sevk edildi.

Wipha Tayfunu nedeni ile en yüksek fırtına uyarısı!

Wipha Tayfunu nedeniyle Çin’in Hong Kong Özel İdari Bölgesi’nde en yüksek seviye olan T10 fırtına uyarısı verildi. Çin basınındaki haberlere göre Hong Kong Gözlemevi, rüzgar hızının saatte 118 kilometreyi aşabileceğini bildirdi. UÇUŞLAR İPTAL EDİLDİ …

Dev maçta yere yığıldı bir daha kalkamadı: “Üst üste acımasız yumruklar”

Boks dünyanın iki devinin karşı karşıya geldiği maçta Wembley Stadyumu tarihi anlara şahitlik etti.

16 yaşındaki Özgür ırmakta kayboldu

Antalya’da ailesiyle gittiği piknik alanında ırmağa düşen 16 yaşındaki genç kayboldu. Genci arama çalışmaları devam ediyor.

ABD’nin Suriye Temsilcisi Barrack, SDG Komutanı Mazlum Abdi ile görüştü

ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi Büyükelçi Thomas J. Barrack, Suriye Demokratik Güçleri (SDG) Genel Komutanı Mazlum Abdi ile görüşme yaptı. Görüşmede Suriye’deki mevcut durum ile sükunetin ve istikrarın yeniden sağlanması için atılması gereken acil adımlar ele alındı.

Buzdolabı patladı, 4 gecekondu kül oldu

Gaziosmanpaşa’da buzdolabının patlaması sonucu gecekonduda başlayan yangın, bitişikteki evlere sıçradı. Alevler 4 gecekonduyu kullanılamaz hale getirdi.