Minik Öğrenciler Acil Çağrı Merkezini Ziyaret Etti

Sinop Anaokulundan Minik Öğrenciler Öğretici Bir Etkinlikle Polis ve Sağlık Haftasını Kutladı

Sinop 15 Eylül Anaokulu Gelincikler Sınıfı öğrencileri, 7-13 Nisan tarihleri arasında kutlanan Polis Haftası ve Sağlık Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Öğrenciler, etkinlik çerçevesinde 122 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek hem eğlenceli hem de öğretici bir deneyim yaşadı. Ziyaretleri sırasında minikler, 112 ekibi çalışanları tarafından balonlar ve çeşitli sürprizlerle karşılandı. Ayrıca, 112 Acil Çağrı Merkezi tanıtılarak çocuklara acil durumlarda nasıl davranmaları gerektiği konusunda bilgiler verildi. Minik öğrenciler, çağrı merkezi içindeki birimleri gezme fırsatı buldu ve görevlilerin çalışmalarını yakından gözlemleme şansı elde etti. Bu etkinlik sayesinde çocuklar hem eğlendi hem de acil durumlarla ilgili farkındalık kazandı. – SİNOP

Hesap Aç, 1.000 TL Kazan. BYBIT TR’ye Şimdi Üye Ol. Reklamdır
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Related Posts

Ücretsiz kanser taramaları için SMS ile bilgilendirme dönemi başladı

Ücretsiz kanser taramaları için SMS ile bilgilendirme dönemi başladı

Uzmanlar uyardı: Kelle paça yerine bu çorbayı için

Kış aylarının vazgeçilmez lezzetlerinden kelle paça çorbası hakkında dikkat çeken bir uyarı yapıldı. Uzmanlar, bu çorbanın aşırı tüketiminin sağlık açısından olumsuz etkileri olabileceğini belirterek, alternatif olarak morina balığını önerdi.

Gençlerde beyin kanaması görülme oranı giderek artıyor

Adana Şehir Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ali İhsan Ökten, 100 binde 10- 15 kişide görülen ve daha çok 50 yaş üzerindeki hastalarda rastlanan beyin kanamalarının hızlı yaşam tarzı, stres ve yanlış beslenme kaynaklı tansiyon yükselmelerine bağlı olarak gençlerde daha sık görülmeye başlandığını belirtti. Ökten, “Bunun önüne geçebilmek için özellikle gençlere sıkıntılı ve stresli ortamlardan uzak durmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Klozete tuvalet kağıdı serip oturanlar yandı: Riski 2 kat daha fazla

Halka açık veya iş yerlerindeki tuvaletlerde hemen hemen herkesin yaptığı en büyük hatayı uzmanlar açıkladı. Klozete oturmadan önce her tarafa peçete bırakanlar dikkat. Riski iki kat daha fazla.

Bu sene Antep fıstığına doyacağız! Hepsi sınırda reddedildi

Türkiye’den Bulgaristan’a ihraç edilen Antep fıstıkları, yapılan kontrollerde yüksek seviyede aflatoksin tespit edilmesi üzerine sınırdan geri çevrildi.

Meğer ‘çok sağlıklı her gün tüketin’ sözü doğru değilmiş: Brokolinin hiç bilinmeyen zararı ortaya çıktı

Antioksidan ve lif yönünden zengin olması nedeniyle “süper gıda” olarak tanımlanan brokoli, pek çok sağlık yararı sunsa da hiç bilinmeyen zararları da ortaya çıktı. Uzmanlar, bu nedenle brokolinin bilinçli ve ölçülü şekilde tüketilmesi gerektiği uyarısında bulundu.