Tartıştığı eşini vahşice öldürdü: 15 bıçak darbesi

Şanlıurfa’da Gerçekleşen Cinayet Olayı

Şanlıurfa’nın Ahmet Yesevi Mahallesi’nde yaşanan bir trajedi, şehri sarsmış durumda. Hasan Yorgun (43), evde eşi Zeliha Yorgun ile yaşadıkları tartışmanın ardından onu 15 bıçak darbesiyle öldürdü.

Olayın detaylarına göre, Hasan Yorgun ile Zeliha Yorgun arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Tartışma sırasında sinirlerine hakim olamayan Hasan Yorgun, eşini 15 kez bıçakladı.

Doktorların Tüm Çabaları Boşa Çıktı

Komşuların duyduğu kavga sesleri üzerine durumun bildirilmesiyle birlikte sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine sevk edildi. Zeliha Yorgun hemen Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ancak ne yazık ki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Üç çocuk annesi olan Zeliha Yorgun’un cansız bedeni, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Polis, kaçmaya çalışan Hasan Yorgun’u yakalayarak gözaltına aldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Okan Buruk’un eski eşi Nihan Akkuş tatilde eğlencenin dibine vurdu

Galatasaray’ın Teknik Direktörü Okan Buruk’un eski eşi modacı Nihan Akkuş Buruk, Alaçatı’da arkadaşlarıyla tatilde doyasıya dans edip eğlendi.

Sason’da 350 Çocuk Yüzme Öğreniyor

Sason’da yüzme kursunda 350 çocuk portatif havuzda eğitim alıyor, yaz boyunca devam edecek.

Trendyol Süper Lig’de 3. hafta heyecanı

Trendyol Süper Lig’de 3. haftanın perdesi yarın açılacak.

Türkiye’de de satılan ünlü duş jeli markasının reklamı yasaklandı

Türkiye’de de satılan duj jeli markası reklamında içerdiği ırkçı anlam nedeniyle İngiltere’de yasaklandı.

Filistin’den İsrail’in ‘Kudüs’ün izole edilme projesi’ne acil müdahale çağrısı

Filistin Devlet Başkanlığı Sözcüsü Nebil Ebu Rudeyne, İsrail’in Kudüs kentinin dört bir yanından izole edilmesi anlamına gelen E1 bölgesi inşaatına karşı acil müdahale edilmesi gerektiği çağrısında bulundu.

İrlandalı yazar Sally Rooney’den Palestine Action’a destek: ‘Bu beni terör destekçisi yapıyorsa yapsın’

İrlandalı yazar Sally Rooney’den Palestine Action’a destek: ‘Bu beni terör destekçisi yapıyorsa yapsın’