Eve giren kadın şahıslar, altınlarla kayıplara karıştı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz 3 kadın şahıs, Adıyaman merkez İmamağa Mahallesi 19116 sokak içerisinde ikamet eden Ekrem Yanık’a ait eve girdi.

O anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. İkamete giren 3 kadın şahıs evde bulunan 3 adet altın bilezik ile 1 adet çeyrek altını alarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık olayının yaşandığını bir süre sonra fark eden ev sahibi Ekrem Yanık, polis ekiplerine bilgi verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Polis ekipleri şahısların yakalanması için çalışma başlattı.

Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Related Posts

Murat Yetkin: Erdoğan’ın AKP, MHP, DEM üçlüsü sözleri resmi metinlerden niye çıktı?

Murat Yetkin: Erdoğan’ın AKP, MHP, DEM üçlüsü sözleri resmi metinlerden niye çıktı?

Bahçeli’den ‘Terörsüz Türkiye’ mesajı: Pozitif ve yüreklere su serpen gelişmeler bir milattır

MHP lideri Devlet Bahçeli, Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda terör örgütü PKK’nın silah bırakmasıyla ilgili, “Silahların teslimi ile kötü anılar geride kalacak. Pozitif ve yüreklere su serpen gelişmeler bir milattır. Silahların teslim işleminin tamamlanmasıyla yeni yüzyılın mimarı Türk milleti olacaktır” dedi.

Trump, 7 ülkeye yönelik tarife mektubu paylaştı: Tarifeler 1 Ağustos’tan itibaren uygulanacak

ABD Başkanı Donald Trump, Filipinler, Brunei, Moldova, Cezayir, Irak, Libya ve Sri Lanka’ya yönelik 1 Ağustos’tan itibaren geçerli olacak yeni gümrük tarifelerini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Trump, tarife oranlarının ülke ilişkilerine göre artırılıp azaltılabileceğini ve misilleme durumunda artış olacağını belirtti.

Putin, savaşta kaybettiği genç işçilerin yerine 1 milyon Hintli getirecek

Rusya, Ukrayna’daki savaş nedeniyle boşalan sanayi kadrolarını doldurmak için Hindistan’dan 1 milyon işçi getirmeye hazırlanıyor. Rusya, iş gücü açığını kapatmak için artık Sri Lanka ve Kuzey Kore ile de benzer anlaşmalar yapıyor.

2 bin yıl sonra ilk kez gün yüzüne çıktı: İskenderiye Feneri’nin temelleri keşfedildi

İskenderiye Feneri’ne ait kalıntılar, 2 bin yıl sonra Akdeniz’in derinliklerinden çıkarıldı. Mısır Turizm ve Antik Eserler Bakanlığı’nın izniyle yürütülen çalışmalara Fransız arkeolog Isabelle Hairy liderlik etti. Proje kapsamında, toplam 22 dev taş …

Böylesi şimdiye kadar ilk kez oldu! CHP’li ve AKP’li vekillerin sokakta slogan savaşı

CHP Milletvekilleri, CHP’li belediyelere yönelik operasyonları protesto etmek için TBMM’den Adalet Bakanlığı’na yürüdü. Yürüyüş sırasında CHP’li vekiller istifa sloganları atarken, AKP’liler ise destek verdi.