Milliyet uygulaması yenilendi! Kullanıcılara Super App sürprizi

75’inci yılını kutlamaya hazırlanan Milliyet “Basında güven” sloganıyla Türk basınına yön vermeye devam ediyor. Haberleriyle her gün milyonlarca okuyucuya ulaşan Milliyet’in mobil uygulaması, yepyeni Super App özellikleriyle eşsiz bir kullanıcı deneyimi sunmaya hazır.

YENİ VE KOLAY KULLANIM

Güçlü yazar ve muhabir kadrosuyla Türkiye ve dünya gündeminden ekonomiye, spor ve sağlıktan teknolojiye, astrolojiden magazine, kısacası hayata dair ne varsa Milliyet kalitesiyle siz değerli okurlarımıza sunan mobil uygulamamıza yeni özellikler ekledik.

SUPER APP’DE NELER VAR?

Super App adını verdiğimiz bu kullanıcı odaklı uygulamada nöbetçi eczaneleri görüntüleyebilir, yol tarifi alabilirsiniz. Kur’an & Kıble pusulası uygulamasıyla namaz vakitlerini ve kıble yönünü kolayca öğrenebilir, Milliyet Çocuk sayfasından çocuklar için hazırlanmış özel içeriklere ulaşabilirsiniz. Türk basınının hafızası olan Milliyet’in yazı dizilerini okuyabilir, UzmanPara ile borsa ve piyasanın anlık verilerini takip edebilirsiniz. Bunun yanı sıra canlı TV ve dizi izleme seçeneklerinden deprem haritasına kadar pek çok yeni özelliğe erişim sağlayabilirsiniz. 

İhtiyaçlarınız için farklı uygulamalar arasında kaybolmaktan sıkıldıysanız Milliyet Super App’i denemelisiniz.

Milliyet Super App, iOS ve Android Store’da yayında! Hemen indirmek için tıklayın…

Related Posts

Kız çocuğunu öldüren şahsa ibretlik ceza: Halkın karşısında idam edildi

İran’ın Semnan eyaletinde 4 yaşındaki bir kız çocuğunu öldürme suçundan idama mahkum edilen kişinin cezası halka açık alanda infaz edildi.

Diyarbakırlı Karateci Nazlı Bozkurt Türkiye Üçüncüsü Oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan sporcu Nazlı Bozkurt, Türkiye Karate Şampiyonası’nda Büyükler Kumite 55 kg kategorisinde üçüncülük elde etti. Turnuva Muş’ta düzenlendi ve Türkiye’nin çeşitli illerinden katılan sporcular zorlu mücadelelere sahne oldu.

Ümit Özdağ’dan CHP’ye “Çözüm Komisyonu” çağrısı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, iktidarın “Terörsüz Türkiye” başlığıyla tanımladığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kurulması planlanan çözüm süreci komisyonuna Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) katılmaması gerektiğini vurguladı. Özdağ, CHP yönetimine, “vatansever seçmenlerin sesi olun” çağrısında bulundu.

Kontrolden çıkan araç fabrikaya uçtu

Sinop’ta otomobil çeltik fabrikasının bahçesine devrildi, 2 kişi yaralandı.

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias’tan Türkiye itirafı

Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Türkiye’nin savunma sanayisine dikkat çekerek, “sürekli güçlenen ve son derece iddialı bir komşu” olarak tanımladı.

Böyle hainlik olmaz! Yardım dağıtımı sırasında ateş açıldı

İsrail’in Gazze Şeridi’nde bugün saat 10.00 ile 20.00 arasında “taktiksel ara” vereceğini duyurmasının ardından, un taşıyan yardım tırları bölgeye giriş yaptı. İsrail ordusunun yardım dağıtımı sırasında açtığı ateş sonucu can kayıpları yaşandı.