Kendisini polis olarak tanıttı, 50 güvenlik kamerası izlenerek yakalandı

Bursa’da Polis Kılığına Girip Dolandırıcılık Yapan Şahıs Yakalandı

Bursa’da bir kişiyi arayarak kendisini polis olarak tanıtan ve kardeşinin kaçırıldığını söyleyerek 8 bin dolar, 8 bin Euro ve ziynet eşyalarını dolandıran E.K., 50 güvenlik kamerasının kaydı sayesinde yakalanıp tutuklandı.

Olay, dün Nilüfer ilçesinde meydana geldi. Z.M.M., polis merkezine giderek bir kişinin kendisini arayarak polis olduğunu ve kardeşinin kaçırıldığını iddia ederek dolandırdığını belirtti.

Şikayet üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. 50 kamera görüntüsü incelenerek şüphelinin kimliği tespit edildi. E.K., İstanbul’da yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın üzerinde yapılan aramada dolandırdığı paralar ile ziynet eşyaları ele geçirildi. Bursa’ya getirilen E.K., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. (DHA)

Related Posts

Mersin’de 81 Şahıs Gözaltına Alındı

Mersin’de düzenlenen operasyonda, çeşitli suçlardan aranan 81 şüpheli gözaltına alındı.

Kayseri’de Kaçak Kazı Yapan 3 Kişi Yakalandı

Jandarma, Talas’ta kaçak kazı yapan 3 kişiyi suçüstü yakalayarak ekipmanlarına el koydu.

Şara’dan dikkat çeken Süveyda hamlesi: Şam yönetimi özel birlik gönderecek

Suriye Cumhurbaşkanlığı, Süveyda’da yerel gruplar arasında artan ve birçok kişinin hayatını kaybettiği çatışmaları durdurmak için bölgeye özel bir birlik gönderileceğini açıkladı.

Fenerbahçe Škriniar’da mutlu sona ulaştı

Fenerbahçe, 2024-25 sezonunun devre arasında PSG’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Milan Škriniar ile dört yılık anlaşmaya vardı.

Suriye Cumhurbaşkanlığı, güneydeki çatışmaları durdurmak için Süveyda’ya yeni bir güç gönderecek

Suriye Cumhurbaşkanlığı, güneydeki çatışmaları durdurmak için Süveyda’ya yeni bir güç gönderecek

Uyuşturucu Operasyonları: 927 Kilo Ele Geçirildi

İçişleri Bakanı, son 2 haftada 72 ilde düzenlenen operasyonlarda bin 933 şüpheli yakalandı.