Kayıp Kadının Cesedi Komşusunun Bahçesinde Bulundu

Denizli’nin Çivril İlçesinde Kayıp Kadının Cansız Bedeni Komşusunun Bahçesinde Bulundu

Çivril ilçesinde yaşanan olayda, geçen pazar günü evden ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 54 yaşındaki Serpil Girgin’in cansız bedeni bugün evine yaklaşık 50 metre mesafedeki komşusunun bahçesinde bulundu.

Çarşı Mahallesi’nde oturan Serpil Girgin, pazar günü “Komşuya gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Akşam olunca eve dönmeyen Serpil’i merak eden eşi Mustafa Girgin, polise başvurarak kayıp ilan etti. Polis ekipleri, MOBESE kameralarını ve diğer güvenlik kameralarını incelemesine rağmen Serpil’e ait herhangi bir iz bulamadı.

Polis ekipleri, eşinin “Komşuya gidiyorum” demesi üzerine evin bulunduğu sokağa odaklandı. Yapılan incelemeler sonucunda komşusunun bahçesinde bir çuval fark eden polis, içine baktığında kayıp kadının cesedini buldu.

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında Ceset, Çivril Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak otopsi için gönderildi. Aynı zamanda ev sahibi de ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, Serpil Girgin’in ölüm nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

Haber-Kamera: Tunay YAZICI/ÇİVRİL, (Denizli)

Related Posts

Çin Başbakanı’ndan Xizang’a Ziyaret

Li Qiang, Xizang’daki projelerin kalitesine odaklanarak ekonomik kalkınmayı teşvik etti.

Emlak satışında dublör oyunu: Ev almak isteyenler dikkat

İstanbul’da sahte pasaport ve dublör kullanarak noterden çıkardıkları vekalet ile daire satmaya çalışan şüpheliler, alıcıyı 100 bin lira dolandırdı. Polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 20 Temmuz mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Türk halkının 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı tebrik etti.

Gallinat, Çayırova’ya Geçti

Karşıyaka’nın oyuncusu Gallinat, TBL ekibi Çayırova Belediyesi ile anlaştı.

Kayseri’de FIBA Onaylı 3×3 Uluslararası Basketbol Turnuvası Düzenlenecek

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 9-10 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olan FIBA onaylı Lite Quest 3×3 Uluslararası Turnuvası, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor. 16 yabancı ve 16 Türk takım, global sahne için mücadele edecek. Turnuva, kültürel ve uluslararası tanıtıma katkı sağlayacak.

AKP’li Şamil Tayyar’dan MHP lideri Bahçeli’ye eleştiri: ‘Tehlikeli bir öneri’

Gazeteci İsmail Saymaz’ın gündeme taşıdığı, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye ait olduğu iddia edilen “Cumhurbaşkanının bir yardımcısı Kürt, bir yardımcısı Alevi olsun” önerisi tartışma yarattı. MHP’den yalanlama gelmezken, eski AKP Milletvekili Şamil Tayyar’dan sert tepki geldi.