Bursa Keles’de sömestir tatil rezervasyonları yüzde 100 doldu

BURSA (İGFA) – Keles Kocayayla, ailelerin tercihi haline geldiği sömestir tatilinde doluluk oranını %100’e ulaştırdı. Bursa’nın önde gelen piknik ve mesire alanlarından biri olan Keles Kocayayla, yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da ziyaretçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Keles Kocayayla’daki bungalov evler, ailelerin ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanmış, bahçesinde organik meyve ve sebzelerin bulunduğu, hamak, salıncak, oyun parkı, kum havuzu ve balık tutma imkanı gibi aktiviteler sunmaktadır.

Keles Belediye Başkanı Ali Doğru, Kocayayla Bungalov Evleri’nin son dönemde yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Doğru, Kocayayla’nın sadece temiz havası ve doğal güzellikleriyle değil aynı zamanda Osmanlı’nın kuruluş dönemine ev sahipliği yapmış tarihi bir yayla olmasıyla da önemli bir destinasyon olduğunu vurguladı. Şehir şebekesinden ayrı olarak su getirilen Kocayayla’da spor alanları, restoran, kır kahvesi, oyun parkı ve tuvalet gibi tesislerin bulunduğunu belirten Doğru, sömestir tatilinde tesislerinin tam kapasiteyle dolu olmasından memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

Related Posts

Kormızı ışık ihlali faciaya neden oldu: 8 yaralı

Bursa’da kırmızı ışık ihlali nedeniyle iki otomobil çarpıştı. 2’si ağır 8 kişi yaralandı.

Polisten kaçan ehliyetsiz sürücü 3. kez alkolü yakalandı

Aksaray’da polisin “dur” ihtarına uymayıp kaçan sürücü ara sokakta önü kesilerek durduruldu. 4 ay öncede aynı muayenesiz araçla, aynı promil oranıyla yine ehliyetsiz yakalanan sürücü 3. kez alkollü yakalanınca 2 yıllığına el konulan ehliyetinin el konma süresi 5 yıla çıkarıldı.

20 yıldır komadaydı: Suudi Arabistanlı Prens Velid vefat etti

Suudi Arabistan’da geçirdiği trafik kazası sonucu 20 yıldır komada olan Prens Velid bin Halid bin Talal bin Abdulaziz Al Suud’un vefat ettiği belirtildi.

İzmir’de kadın cinayeti: Eski eşi defalarca bıçakladı

İzmir’in Çiğli ilçesinde eski eşi tarafından defalarca bıçaklanarak ağır yaralanan kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

CHP mitinglerine Trabzon’da devam etti

CHP’nin “Millet İradesi” mitinglerinin 38.’üncüsü, tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun memleketi Trabzon’da devam etti. CHP lideri Özel, kalabalığa yaptığı konuşmadan AKP’nin oy oranlarını açıkladı.

Malatya’da Hırdavat Dükkanında Yangın

Malatya’da hırdavat malzemeleri satan iş yerinde çıkan yangında patlamalar yaşandı, müdahale sürüyor.