Bingöl kırsalında büyük uyuşturucu operasyonu

Bingöl’de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda toplam 9 kilo 38 gram esrar ve 279 kök Hint keneviri ele geçirildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, operasyonlar Genç ilçesi ve merkez kırsalında dört farklı bölgede gerçekleştirildi.

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, uyuşturucu madde üretimi ve yasa dışı ekim faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında belirlenen noktalara eş zamanlı operasyon düzenledi.

Arama-tarama faaliyetleri sırasında toplam 9 kilo 38 gram kurutulmuş esrar ile 279 kök Hint keneviri tespit edilerek imha edilmek üzere el konuldu. Elde edilen veriler doğrultusunda olayla bağlantısı olduğu değerlendirilen bir şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Valilik açıklamasında, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen operasyonların aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Related Posts

Oyuncu Ufuk Bayraktar gözaltına alındı

Ezel dizisindeki ‘Dayı’ karakterinin gençliğiyle hafızalara kazınan oyuncu Ufuk Bayraktar, bu kez sinema projeleriyle değil, şaşırtan bir olayla gündeme geldi. Beyoğlu’nda bir restorana baskın yapıp haraç istediği iddia edilen Bayraktar, görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alındı. İddialara göre ünlü isim, işletmeciden önce 25 bin lira, ardından ise 10 istediği iddia edildi.

Sultangazi’de otobüste yangın: Tramvay seferleri durduruldu

Yangın, saat 16.00 sıralarında Sultangazi mevkiinde Eski Edirne Asfaltı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir şirkete ait personel servisi olarak kullanılan otobüsün motor bölümünde yangın çıktı. Yolcusu bulunmayan otobüsü yol kenarında …

Kaza değil facia: 4 kişi öldü, 2 kişi yaralı

Malatya’nın Bayramuşağı mevkisinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazanın ardından bölgeye sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi.

İran’da enerji krizi: Elektrik kesik, kamu kurumları tatil

İran’da sıcaklardan kaynaklı yüksek enerji tüketimini önlemek amacıyla başkent Tahran dahil birçok eyalette kamu kurumları tatil edildi.

Bağışıklık dostu besinlerin satışları bu yıl düşüşte

Kuruyemişlerin sağlığa yararlarından bahseden satıcı Recai Polat, bu ıl ürünlerin satışların azaldığını söyledi.

Beykoz’da plajı İBB’den alıp restorana verdiler

80’li yıllarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) devredilen halk plajı Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne geçti. Vakıflar ise plajı bir restorana kiraladı.